Wie we zijn

Van trainer tot organisatieadviseur. Sinds 2006.

Gisette van Schie

Improving Business is in 2006 opgericht door Gisette van Schie. Ik ben begonnen als zelfstandig communicatietrainer en kreeg steeds meer werk dan ik zelf aankon. Van trainer heb ik me ontwikkeld tot organisatieadviseur, omdat ik merkte dat je met trainen alleen het ‘probleem’ van een organisatie niet oplost. Om organisatievraagstukken en problemen goed aan te pakken, werk ik samen met professionals vanuit verschillende expertises. Professionals die ik blind vertrouw en daarom met veel vertrouwen inzet bij mijn klanten. Ik heb dus geen ‘mensen op de bank zitten’, maar match altijd de beste professional aan een opdrachtgever.

Follow me on FacebookFollow me on LinkedIn

De professionals met wie ik graag samenwerk