Ik ben Noël, ik coach nu inmiddels 10 jaar. Begonnen als loopbaancoach en inmiddels kun je bij mij terecht met allerlei werkgerelateerde vragen. Ik coach hoogopgeleide professionals tussen de 25 en 45 jaar. Het gaat altijd over iemands persoonlijke ontwikkeling die bijdraagt aan zijn of haar professionele ontwikkeling. Loop je vaak tegen een bepaald probleem aan in je werk en wil je daar wat aan doen? Ben je leidinggevende (geworden) en wil je je leiderschap verder ontwikkelen? Zit je niet goed op je plek en je wilt verder maar waarheen? Ben je ondernemer en heb je een sparringpartner nodig die je uitdaagt en net die vragen stelt die je nodig hebt? Ben je gemotiveerd naar jezelf te kijken en te groeien? Dan help ik erg graag!
Ik ben een warm mens met rust, én energiek en confronterend. Ik hou het zo licht mogelijk en ga zo diep als noodzakelijk. Ik gebruik de methodiek die het meest passend is bij de persoon en zijn of haar vraag. Dat varieert van de DISCOVER analyses, (loopbaan)opdrachten, lichaamswerk en mindfulness, visualisatie tot voice dialogue (de psychologie van de ikken). Van ratio naar voelen, of juist andersom. Ik doe wat nodig is, om je verder te helpen.

Wij coaches hebben het mooiste vak van de wereld vind ik. Ik kan genieten van de intimiteit in onze coachkamer, waar we samen op reis gaan, samen ontdekken, gaan snappen hoe dingen werken, voelen, inzicht krijgen. Dat is zo’n mooi proces en daar mag ik bij zijn, daar ben ik erg dankbaar voor.

Ik zelf heb een ommezwaai gemaakt in mijn carrière, eerst bijna 10 jaar in de internationale filmindustrie gewerkt als traffic coordinator, om daarna mijn hart te gaan volgen. En dat doe ik nog steeds, dat is een reis zonder bestemming. En ik gun iedereen die reis, naar steeds meer voelen wie je bent en daarvoor gaan staan en ernaar te leven. Oh ja, en door die internationale ervaring, coach ik ook in het Engels :-).

Naast een-op-een coaching, werk ik ook graag met groepen:

Persoonlijke ontwikkeling / persoonlijk leiderschap (trainees tot medior en senior management
Sessies met DISCOVER analyses

Training in het Engels

Teamontwikkeling

Voor diepgang en energie (toegepaste improvisatie, dieper in gaan op persoonlijke ontwikkeling)

Teamsessies: elkaar beter leren kennen, samen lachen, samenwerking bevorderen

Coachende vaardigheden

Presentator/moderator bij grote kick-offs