Voordat ik voor mezelf begon heb ik onder andere 7 jaar leiding gegeven aan allerlei verschillende teams van diverse omvang. In die tijd ben ik mateloos geboeid geraakt door de mens in de organisatie. Hoe kan het toch dat sommigen zo goed functioneren in hun job en anderen niet? Waarom lopen sommigen teams lekker en blijven andere teams moeizaam samenwerken? Om daar helderheid in te krijgen hebben we volgens mij andere invalshoeken nodig: de werking van het brein, ons gedrag en onze (on)bewuste drijfveren en talenten geven waardevolle informatie over hoe we een gelukkiger mens en daardoor een succesvollere medewerker kunnen zijn. Ik geloof dat mensen altijd over meer talenten beschikken dan dat ze zich realiseren.
En daar heb ik dus mijn werk van gemaakt en tot nu toe geen dag spijt van gehad. De diversiteit van mensen en organisaties waar ik elke dag van de week weer aanwezig mag zijn, geven mij inspiratie en energie. Ik werk in een breed scala van organisaties en opdrachten. Van een Raad van bestuur van een ziekenhuis tot aan broodbakkers. Van (team)coaching en -ontwikkeling tot leiderschapstrajecten en coachreizen.

Ik werk vanuit een grote diversiteit aan filosofieën, theorieën, instrumenten en invalshoeken. Van huis uit ben ik bedrijfskundige met een fascinatie voor verandering en ontwikkeling. In mijn vrije tijd reis ik graag de wereld rond. Terwijl ik door landen trek en andere culturen ontdek, neem ik ook de tijd voor zelfreflectie en doe ik nieuwe inzichten op.