Het benutten van het ware potentieel van mensen, dat vind ik het allerleukste aan mijn werk. Dat ze het gevoel krijgen dat ze de moeite waard zijn, dat ze weten welk potje goud ze in zich hebben. En dat ze het lef hebben daarmee wat te doen. En als ik dan ook nog eens mag samen werken met fijne inspirerende collega’s op toffe plekken, maakt mijn hart helemaal een sprongetje.
Ik coach mensen op gebied van persoonlijk leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Daarnaast help ik teams bij het verstevigen van hun fundament. Het creëren van een teamklimaat van veiligheid en vertrouwen zodat er prettiger en constructiever samengewerkt kan worden.

Wanneer ik met groepen of individuen werk, werk ik op verschillende lagen. Ik gebruik onder andere DISCOVER om gedragsstijlen, drijfveren en talenten inzichtelijk te krijgen. En vaak werk ik ook op een meer voelende laag, waarin ik als mindfulnesstrainer en haptotherapeut mijn deelnemers laat voelen en ervaren om zo tot nieuwe inzichten te komen. En op een nóg diepere laag, kijk ik mee naar het systemische stuk, door middel van organisatie- of familieopstellingen.

Mijn lijfspreuk is BSUR (be as you are). Mijn droom is dat iedereen op deze wereld 100% zichzelf en vrij mag zijn!