“Werk met plezier, communiceer met succes“ is mijn motto. Door trajecten op het gebied van effectief communiceren, teamcoaching, managementcoaching en persoonlijke ontwikkeling lever ik daar mijn bijdrage aan bij diverse organisaties. Vaak financiële instellingen, maar ook in de detailhandel en het onderwijs verzorg ik trajecten.
Zelf haal ik, op werkgebied, mijn plezier uit het verder helpen van mensen in hun eigen ontwikkeling. Dit doe ik door de tijd te nemen, te luisteren, kritische vraag te stellen en verbanden te benoemen. Hiermee confronteer ik de ander (op vriendelijke wijze) met zijn/haar ontwikkelpunten en zet ik hem of haar aan tot zelfonderzoek. Ik maak hierbij gebruik van diverse modellen en theorieën die hun oorsprong hebben in de positieve psychologie: de zelfdeterminatie theorie, motiverende gespreksvoering, systemisch coachen, kernkwadranten, de transactionele analyse en natuurlijk de analyses van DISCOVER.

Privé geniet ik van samen dingen ondernemen met mijn man en onze twee zonen. Lekker uit eten in onze mooie stad Amersfoort, nieuwe steden ontdekken of ze aanmoedigingen langs de lijn. Maar een mooie wandeling in de natuur of me even alleen terugtrekken met een goed boek vind ik ook heerlijk.